Πίσω από το Hellenes κρύβονται άνθρωποι που διακρίνονται για την αγάπη τους προς το ελληνικό στοιχείο και στοχεύουν στην ευρεία διάδοσή του μέσω του project Hellenes. Το project πρεσβεύει, όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του, την καθιέρωση του χαρακτηρισμού των Ελλήνων ως Hellenes και όχι Greeks διεθνώς.
Σύμφωνα με την μυθολογία, μετά από μια καταστροφική πλημμύρα που αφάνισε το ανθρώπινο γένος η Πύρρα και ο Δευκαλίων πέταξαν στη γη πέτρες που μεταμορφώθηκαν σε ανθρώπους για να ξαναδημιουργηθεί το ανθρώπινο είδος. Ο Έλλην (Hellen) ήταν η πρώτη πέτρα που έριξαν και έγινε ο πρώτος γιος. Οι απόγονοί του ονομάστηκαν Έλληνες (Hellenes).
Αυτή και άλλες παρόμοιες ιστορίες αποτέλεσαν την αφορμή να δημιουργηθεί το Hellenes, ένα κράμα μόδας και μυθολογίας που σκοπό έχει να αναδείξει στην εγχώρια και διεθνή κοινότητα την πλούσια ελληνική ιστορία.
Τα σχέδια της συλλογής είναι υψηλής αισθητικής, διακριτικά και παράλληλα μοντέρνα. Δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν την ελληνική κουλτούρα και να μεταφέρουν την ενέργεια της Ελλάδας σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε. Θεότητες και ήρωες της μυθολογίας συντροφεύουν με τις ιστορίες και τα κατορθώματά τους την καθημερινότητα σας μέσα από αντικείμενα απλά αλλά και χρηστικά που αποτελούν το καλύτερο δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας!


Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε το brand.
Ιδέα:
Καινοτομία:
Σχεδιασμός:
Αισθητική:
Συσκευασία:
Ποιότητα:
Αειφορία:
Τιμή:
Προώθηση:
Αλληλεπίδραση:

Leave a review