ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓIΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ: Σκοπός & How it WORKS…

Καλώς ήρθατε στο blog του Decalog.gr, εδώ μέσα από μία σειρά αναρτήσεων θα σε βοηθήσουμε να μας ανακαλύψεις, να μάθεις όλα τα μυστικά μας, να μας αγαπήσεις και να γίνεις και εσύ κομμάτι της παρέας του decalog!

Σήμερα θα μιλήσουμε για τον σκοπό του DECALOG αλλά και πως θα λειτουργεί όλες τις ημέρες του μήνα! Ο βασικός σκοπός μας είναι να αναδειχθεί και να αγαπηθεί το Ελληνικό design! Θέλουμε να βοηθήσουμε να γνωρίσουν το Ελληνικό design στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και να επιβραβευτούν οι Έλληνες δημιουργοί, για το ταλέντο τους! Μέσω της αξιολόγησης των προϊόντων από τους καταναλωτές, των επιβραβεύσεων (likes) των φωτογραφιών του κάθε brand και της βαθμονόμησης (rating) κάθε brand, θα ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ το ΚΑΛΥΤΕΡΟ BRAND της χρονιάς (φυσικά & διαδικτυακά)!

Ο Δεκάλογος Rating που χαρακτηρίζει και το όλο εγχείρημα μας είναι: Ιδέα (concept), καινοτομία, σχεδιασμός, αισθητική, ποιότητα, αειφορία (οικοσυνείδηση), τιμή, συσκευασία, προώθηση, επικοινωνία.

Πώς Λειτουργεί η πλατφόρμα μας και την βασική ιδέα πίσω από το εγχείρημα:

Κάθε μήνα, το πρώτο 10ήμερο, θα λειτουργεί Bazaar με μοναδικές, προνομιακές τιμές! To υπόλοιπο 20ήμερο, θα έχεις την τελευταία ευκαιρία να βρεις στην ηλεκτρονική Aποθήκη/Stock του DECALOG, μόνο ό,τι δεν έχει διατεθεί, σε υψηλότερη τιμή από αυτή του Bazaar αλλά και πάλι εκπτωτική και συμφέρουσα, ΠΑΝΤΑ με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τον επόμενο μήνα θα αλλάζουν ΟΛΑ !

1. 10 μέρες ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ… Θα προλάβεις;

2. Άλλο περιβάλλον, με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ τιμές… ΜΗ τα χάσεις!

3. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για όλη την Ελλάδα και προνομιακή χρέωση για το εξωτερικό!

4. Έχεις λίγες μέρες να προλάβεις αυτό που θέλεις! ΑΝ προλάβεις!